Μικροβιολογική απολύμανση: τι είναι;

Η μικροβιολογική απολύμανση πολύ συχνά συγχέεται με την απεντόμωση και αποστείρωση. Πρόκειται για διαφορετικές εφαρμογές που πραγματοποιούνται ξεχωριστά ή συμπληρωματικά αν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Γενικότερα, ως απολύμανση αναφέρεται η απομάκρνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών.

Στόχος της απολύμανσης είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την μικροβιολογική απολύμανση επιτυγχάνεται δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών που απειλούν την ανθρώπινη υγεία.

Η μικροβιολογική απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η απολύμανση πραγματοποιείται σε χώρους αυξημένης συνάθροισης όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς. Ακόμη ενδείκνυται και για χώρους εστίασης ή χώρους παραγωγής/ επεξεργασίας τυποποίησης τροφίμων κ.α.

H Hygiene One με συνεχή παρουσία και εκπαίδευση, ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης, σεβόμενη πάντα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε:

 1. Θερμική καταπολέμηση ξηρού ατμού: Οικολογική μέθοδος απολύμανσης, χωρίς τη χρήση χημικών σκευασμάτων. Προσφέρει υψηλή αποτελεσματικότητα και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε εσωτερικό χώρο , επιφάνειες και υφάσματα.
 2. Νεφελοψεκασμός: χρησιμοποιείται ειδικός ηλεκτρικός εκνεφωτήρας που διασπά το απολυμαντικό μέσο σε πολύ μικρά σωματίδια.
 3. Ειδικές τεχνικές για καταπολέμηση του ιού SAARs – COV2: τεχνικές που πραγματοποιούνται με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση κατά τις υποδείξεις του ΕΟΔΥΥ.

Οι τεχνικές που ακολουθούμε, είναι απολύτως εναρμονισμένες με τις διατάξεις της Ε.Ε.. Ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του Υπουργείου Γεωργίας (αρ. Αδ.: 128242/09) και παρέχουμε σε όλες τις επιχειρήσεις παρασιτοκτονίας για όλα τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000, HAACP.

Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα συντροφιάς.

Στην Hygiene One, ενδιαφερόμαστε, όχι μόνο για την παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων για επαγγελματικούς χώρους και οργανισμούς, αλλά και για την προσαρμογή των τιμών μας, κάνοντας μεγάλες προσφορές!

Εκεί που δημιουργείται η ανάγκη για απολύμανση και προστασία, η Hygiene One προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην υγιεινή του σπιτιού και της επιχείρησής σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να ζητήσετε συμβουλές, αλλά και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές μας τιμές!

Το Πακέτο Προσφοράς μας


PLAN - PRICE

Description

Μοναδική προσφορά

Μικροβιολογική απολύμανση σε βάθος

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά!

Προνομιακές τιμές για επιχειρήσεις και χώρους μεγάλης έκτασης!

  Συχνές ερωτήσεις


  Για τους οικιακούς χώρους, ενδείκνυται τουλάχιστον μία μικροβιολογική απολύμανση. Για τους επαγγελματικούς χώρους, θα χρειαστεί από μία έως και δύο απολυμάνσεις τον μήνα για να διασφαλιστεί η υγιεινή τους. Η συχνότητα εξαρτάται από το μέγεθος, καθώς και από τον συγχρωτισμό του χώρου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας παρέχουμε τη βέλτιστη λύση.
  Οι ιοί μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο και επιφάνεια στους χώρους σας. Αν δεν αντιμετωπισθούν, ενδέχεται να αποτελέσουν κύριο παράγοντα ασθενειών, θέτοντας την υγεία σας σε κίνδυνο.
  Στην Hygiene One χρησιμοποιούμε μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα.